10 d'abril de 2017

ACTIVITATS PARAL·LELES: JORNADA PROFESSIONAL I WORKSHOPS

ACTIVITATS PARAL·LELES: JORNADA PROFESSIONAL I WORKSHOPS

Al D’A 2017 no es deixen de banda les activitats que aprofundeixen en tot allò que envolta el cinema. Es celebrarà la tercera jornada adreçada a professionals, que amb el títol de “Noves Narratives. Distribució i promoció” analitzarà el nou paradigma de creació, promoció i distribució audiovisual després de la irrupció de nous agents com els canals d’streaming amb la participació d’Alison Norrington (storycentral), Francisco Asensi (Tarkinia), Belén Santa-Olalla (Conductrr), la plataforma PlayFilm o Elena Neira (La Otra Pantalla). La jornada es celebrarà el dia 4 d’abril. La inscripció és gratuïta i podrà formalitzar-se a partir del dia 18 d’abril.

Els dies 2 i 3 de maig estaran dedicats als tallers i xerrades. El dia 2 d’abril se celebrarà un taller-diàleg entre la directora de Júlia ist (Elena Martín) i la seva productora, Marta Cruañas, i dues de les directores de Les amigues de l’Àgata (Laia Alabart i Marta Verheyen), moderada per Gonzalo de Luca, professor de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, d’on han sorgit totes dues pel·lícules. L’entrada és gratuïta prèvia inscripció, que ja està oberta.

Finalment, el dia 3 de maig hi haurà una taula rodona sobre la projecció internacional del cinema espanyol -amb el suport d’Acción Cultural Española- amb la participació d’Eva Sangiorgi, directora del Festival Internacional de Cine UNAM de Mèxic, Mercedes Martínez-Abarca, membre del comitè de programació del Festival Internacional de Cinema de Rotterdam, Carlos R. Ríos, director del D’A i conduïda per Carlos Losilla, comissari de la secció Un Impulso Colectivo. L’entrada també es gratuïta i ja us hi podeu inscriure.