Sorry, this entry is only available in Català and Español.

El D’A Film Festival de Barcelona col·labora en el projecte #AccióViver de #DonesVisuals, la segona fase del qual es desenvoluparà en el marc del D’A 2018. L’Acció Viver és un programa d’acompanyament i assessorament per a projectes cinematogràfics i TV movies liderats per dones. El seu objectiu és introduir a la indústria operes primes​​ i donar continuïtat o​ consolidar trajectòries de professionals amb una o dues pel·lícules estrenades.

El programa seleccionarà sis projectes i està estructurat al voltant de dos retirs i una trobada professional amb la indústria. Els retirs estan orientats a treballar els projectes des del punt de vista del guió i la direcció, i es desenvolupen en un entorn natural que fomenti la creativitat i creï comunitat entre les cineastes. La trobada professional amb la indústria es realitzarà en el marc del D’A Film Festival de Barcelona per generar aliances de producció​.

Acció Viver acompanya el creixement dels projectes cinematogràfics a través de procediments innovadors allunyats de les fórmules clàssiques de la indústria. Ofereix la possibilitat de fer créixer cada projecte buscant una altra manera de fer: més propera, més contínua, més orgànica.

Bases i informació.