Gràcies a tot el públic del D’A 2015, que un cop més ha omplert amb alegria les sales del festival i s’ha deixat seduir per propostes no sempre fàcils. Gràcies també a tots els voluntaris que ens han acompanyat aquests dies i que han fet molt més fàcil l’organització del dia a dia del festival.

Gràcies a tots el directors i directores que han presentat pel·licules al D’A 2015,  especialment a tots els que ens han acompanyat aquests dies de festival i a tots els productors i productores dels films. Gràcies també als jurats del festival, a tots els col·laboradors que han fet possible el festival i als joves crítics i crítiques del Campus D’A i tota la feina que han fet confeccionant el diari del festival, el D’Aily News. Gràcies a Fundació Sgae i a tots els assistents i ponents que han fet que les primeres Jornades de Màrqueting de Cinema Independent hagin estat un èxit. I gràcies també a tots els acreditats que heu omplert les xarxes de crítiques i cròniques del festival.

A totes les institucions: Institut de Cultura/Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya/SDE, Generalitat de Catalunya/ICEC, Diputació de Barcelona, Europa Creativa Desk Media, ICAA/Ministerio de Educación, Cultura y Deportes, Filmoteca de Catalunya, CCCB i Grup Balañá.