Gràcies al magnífic equip del D’A 2014, a Carlos Losilla, a tots el voluntaris i voluntàries, als equips de l’Aribau Club, CCCB, Filmoteca de Catalunya i a la Fundació SGAE a Catalunya, i de forma molt especial, a tot el públic.

Gràcies a tots el directors i directores i especialment al que ens han acompanyat aquests dies de festival: Noaz Deshe, Lluis Miñarro, Victor Moreno, Omar A. Razzak, Gemma Ferraté,  Natalia Marín, Luis López Carrasco, Javier Fernández, Alejo Davis, Juan Rayos, La tristura, Itsaso Arana, Violeta Gil, Celso Giménez, Mirko Locatelli, Denis Côté, Andrea Pallaoro, José Angel Alayón, Ramiro Ledo, Daniel Castro, Yonay Boix,  Chema García Ibarra, Cristóbal Arteaga, Xurxo Chirro, Martín  Pawley, Albert Serra, Jordi Morató, Carlos Balbuena, Carlos Marques-Marcet,  Ventura Durall, Isaki Lacuesta i Javier Rebollo.  A Alex Brendemühl, Lola Dueñas, Lorenzo Balducci, Marc García Coté, Ana Adams, José Gimeno, David Verdaguer, El Petit de Cal Eril i a tots els productors i productores dels films, començant per Paco Poch, sense ells no hi hauria pel.lícules. I no ens oblidem del nostre jurat i l’Associació de Crítics i Escriptors Cinematogràfics.

A totes les institucions: Institut de Cultura /Ajuntament de Barcelona,  Generealitat de Catalunya/ ICEC, Diputació de Barcelona,
ICAA/ Ministerio de Educación, Cultura y Deportes, Oficina del Quebec a Barcelona.

Col·laboradors i patrocinadors: Moritz, Hotel H10 Marina  Barcelona, als restaurants La Monroe, Céntric i Woki , a Triticum i Beso de vino. I Barcelona Print Workers per les fantàstiques serigrafies que s’han endut els convidats.

A tots els acreditats que heu anat fent cobertura i als mitjans col.laboradors: El Periódico, Butxaca, Caimán cuadernos de cine, Numerocero i al nostre banc étic Triodos.