El D’A 2015 convoca les primeres Jornades Professionals sobre Estratègies de Màrqueting de Cinema Independent, que tenen com objectiu ser un punt de trobada professional entre productors nacionals i internacionals per debatre i treballar qüestions com la distribució i exhibició del cinema independent, les estratègies de màrqueting i comunicació, les tendències de consum cinematogràfic i l’espectador del futur. Les Jornades es fan amb la col·laboració de la Fundació Sgae, SDE, Catalan Films i Europa Creativa Desk Media Catalunya.

Les jornades se celebraran els dies 28 i 29 d’abril a la Fundació SGAE. Les inscripcions són obertes fins el 20 d’abril. Les diferents taules rodones i ponències es complementaran amb espais destinats al networking i a reunions informals. Una cita ineludible pels professionals que pretenen obrir noves vies de finançament, distribució, promoció i exhibició de les pel·lícules.

La sessió es desenvoluparà en català i castellà.

Bases de les jornades:

  • Es tracta d’unes Jornades professionals i de treball, destinades als diferents agents i professionals de la indústria. Són actes tancats al públic general i a la premsa.
  • El màxim de professionals assistents a les Jornades no superarà els 120 inscrits, i les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.
  • Les Jornades comptaran amb dinars de networking els dies 28 i 29 d’Abril, prèvia inscripció al mail: joan@cinemadautor.cat. Des d’on es facilitarà la informació per realitzar el pagament de 15 € per àpat i per persona.
  • El procés d’inscripció finalitzarà el 20 d’Abril. Els professionals inscrits seran degudament informats de la seva assistència a les Jornades els dies previs.

Podeu descarregar-vos aquí el programa de les Jornades.

Malauradament s’han esgotat les places disponibles per assistir a les jornades.