GOOD TIME

Benny Safdie, Josh Safdie

USA 101 min Fiction

Synopsis

Aclamada per la crítica com la millor pel·lícula de Canes, Good Time només hi va ser reconeguda amb el premi a la millor banda sonora, però això no va impedir que es convertís en una pel·lícula de culte instantani. I és que el tercer llargmetratge dels germans Safdie —artífexs de les també excel·lents Heaven Knows What i Go Get Some Rosemary— posa al dia les claus del thriller urbà adrenalític i angoixant, emparentant-los directament amb l’Scorsese de Jo, qué noche en un film tens i filmat amb una precisa urgència. Robert Pattinson, l’actor més carismàtic de la seva generació i també el que està prenent decisions més interessants a nivell actoral, dona un nou gir a la seva carrera amb un paper de seductor enredaire en una carrera sense fons, frenètica i al·lucinada pels carrers de Queens, convertida en un malson urbà. Impecable també el treball de Daniel Lopatin aka Oneohtrix Point Never amb un disseny sonor que afegeix claustrofòbia i foscor a aquesta experiència que per fi es podrà veure en pantalla gran.

Filmmaker

Benny Safdie & Josh Safdie

(New York, 1984 and 1986) Josh and Bennie Safdie were born in New York and raised in both Queens and Manhattan. They produce and write films that have premiered at renowned international film festivals including Cannes, Venice, New York and Sundance.

Filmography: Good Time (2017), Heaven Knows What (2014), Lenny Cooke (2013), The Black Balloon (curt, 2012), Go Get Some Rosemary (2009), The Adventures of Slaters's Friend (curt, 2005)

Benny Safdie & Josh Safdie

Film information

Director: Benny Safdie, Josh Safdie
Script: Josh Safdie, Ronald Bronstein
Contact: Disney Espanya
With: Robert Pattinson, Benny Safdie, Jennifer Jason Leigh, Buddy Duress, Taliah Webster
Country: USA
Year: 2017
Format: DCP
Length: 101 min
Language: English
Subtitles: Spanish, Catalan
Edition: 2018

Awards

Soundtrack Award in Cannes