LA CASA DE VERANO

LA CASA DE VERANO

En les seves últimes pel·lícules com a directora, Valeria Bruni Tedeschi s’ha entestat a practicar una mena d’autoficció que parli de si mateixa i de les persones que l’envolten, de la seva intimitat i de la seva obra. Després d’Un castell a Itàlia (D’A 2014), en la qual posava en solfa tant la seva vida amorosa com les seves relacions de parella, arriba ara La casa de verano per ampliar aquest radi d’acció. Som en una gran mansió campestre, habitada durant les vacances per una fauna variada que inclou parents i amics, artistes i vividors. I els embolics se succeeixen, de vegades en forma de comèdia, de vegades de manera menys humorística. Bruni Tedeschi parteix de la seva pròpia experiència, filma en els llocs que coneix i s’obre en canal per a l’espectador. Però també recorre a una narrativa lliure i sense prejudicis, que barreja gèneres abruptament i canvia de to a partir d’una posada en escena elàstica i flexible. Una mena de Txékhov passat per Fellini.

Catalan premiere
Eligible for: Premi del públic

Valeria Bruni Tedeschi

Valeria Bruni Tedeschi

(Turin, 1964) She studied Acting with Patrice Chéreau, with whom she made her debut as an actress in Hotel de France. After that, she worked with Marco Bellocchio, Claire Denis and Claude Chabrol, among others. In 2003, she started as a director and since then she combines interpretation and direction.

FILMOGRAPHY

La casa de verano (2018), Une jeune fille de 90 ans (2016), Un Castell a Itàlia (2013, D’A 2014), Actrices (2007), Es más fácil para un camello (2003)

17 FOIS CÉCILE CASSARD

Christophe Honoré

First film by Christophe Honoré, in which he incorporates all his cinephile fetishes, long dreamed.

ALICE T.

Radu Muntean

One of the most outstanding directors of the new wave of Romanian cinema films here an intense moral drama that explores the affective shock between a mother and her adopted daughter.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste offers one of the best performances of his career with this emotional drama about mourning and France hit by violence, far from all sentimentality. An essential film.