LE PÈRE DE MES ENFANTS

Mia Hansen-Løve

France 110 min Fiction

Synopsis

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

Grégoire Canvel ho ha donat tot per tirar endavant la seva productora de cinema independent, des d’on recolza el talent de nous directors i fomenta el seu ideal de cinema honest i compromès, una tasca que s’ha convertit en el centre de la seva vida… Excepte pels caps de setmana que passa al camp, on gaudeix de moments tan preciosos com fràgils acompanyat de la seva dona i les seves tres filles, que adoren un pare tan absent com afectuós. Mia Hansen-Løve retrata amb delicada intimitat la vida d’un emprenedor carismàtic i aparentment invencible, però també la seva extrema debilitat quan allò que tan esforç li ha costat comença a enfonsar-se. Una mirada respectuosa i sensible a una de tantes històries comunes, a aquesta lluita per la dignitat i la tendresa quan tot sembla confabular per fer desaparèixer els somnis d’una vida. Una pel·lícula que es pregunta amb honestedat i senzillesa sobre els vincles d’afecte entre un home i una dona, entre un pare i les seves filles.

Filmmaker

Mia Hansen-Løve

Her career has been a dazzling rise that, with seven feature films, has raised her to the highest point on the current film scene. Her relationship with the cinema begins as an actress in Late August, Early September by Olivier Assayas. Some time later, she made her directorial debut with Tout est pardoné, a film that stands out for its formal precision and narrative sensitivity that can also be seen in her subsequent works, which have ben awarded at the main international festivals.

Filmography: La isla de Bergman (2021, D'A 2022), Maya (2018), El porvenir (2016), Eden: Lost in Music (2014, D'A 2015), Un amour de jeunesse (2011, D'A 2013), El pare dels meus fills (2009, D'A 2011), Todo está perdonado (2007), Un pur esprit (short, 2004), Après mûre réflexion (short, 2004)

Mia Hansen-Løve

Film information

Original Title: Le père de mes enfants
Director: Mia Hansen-Løve
Script: Mia Hansen-Løve
Contact: Paco Poch
With: Louis-Do de Lencquesaing, Chiara Caselli, Alice de Lencquesaing, Alice Gautier, Manelle Driss, Eric Elmosnino
Country: France
Year: 2009
Format: 35 mm
Length: 110 min
Edition: 2011