LOS EXILIADOS ROMÁNTICOS

Jonás Trueba

Spain 70 min. min Fiction

Synopsis

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

Jonás Trueba torna amb un pel·lícula que és alhora aventura i viatge de carretera, literal i fictici. A Los exiliados románticos embarca uns personatges que podrien ser aquells protagonistes que a Los ilusos recorrien un Madrid hivernal carregat de nits de cinema, en una road movie d’aparença lleugera, però que, com declara el mateix director, atrapa fragments de vida. Un treball realitzat sobre la marxa, pel plaer de seguir fent cinema. Una furgoneta rumb a França, converses entre amics d’aquelles que poden durar tota la vida, rialles, històries d’amor que han estat o podrien ser, la necessitat de retenir els últims senyals de la joventut, i un final d’estiu d’allò més rohmerià. En una intercanvi singular, Tulsa s’encarrega de la banda sonora del film.

Amb la presència del director.

*Estrena a Catalunya

Filmmaker

Jonás Trueba

(Madrid, 1981) He’s a film director, writer and teacher. He’s part of the Cinema en curs, an film pedagogy program for schools. His current projects are La virgen de agosto and Quién lo impide.  

Filmography: La virgen de agosto (2019), Quién lo impide (2018), La reconquista (2016), Los exiliados románticos (2015, D’A 2016), Los ilusos (2013, D’A 2013), Miniaturas (2011), Todas las canciones hablan de mí (2010)

Jonás Trueba

Film information

Original Title: The Romantic Exiles
Director: Jonás Trueba
Script: Jonás Trueba
Contact: Cine Binario
With: Vito Sanz, Francesco Carril, Luis E. Parés, Renata Antonante, Isabelle Stoffel, Miren Iza, Vahina Giocante
Country: Spain
Year: 2015
Format: DCP
Length: 70 min. min
Language: Spanish
Subtitles: English
Edition: 2015