NO QUIERO PERDERTE NUNCA

Alejo Levis

Spain 77 min Catalan premiere Fiction

Synopsis

Fa tres anys, Alejo Levis va presentar en el D’A la seva òpera prima, Todo parecía perfecto, que ens va fascinar amb el seu clima misteriós, alhora romàntic i al·lucinat. Ara, amb No quiero perderte nunca, aquest cineasta barceloní segueix freqüentant el mateix univers, però d’una manera diferent. La pel·lícula parteix d’una parella, dues dones aïllades en una casa de camp, i acaba centrant-se en una d’elles, en un passat familiar que la turmenta, que transforma l’espai en el qual viu fins que acaba assemblant-se a la seva pròpia ment. Alhora una indagació obsessiva sobre els fantasmes de la memòria i una pel·lícula de terror radical —entre Bergman i Polanski—, el film és com un laberint en el qual l’espectador es pot acabar perdent, però del qual sempre aprèn alguna cosa: aquelles pors potser són les nostres.

Presented by the director

Filmmaker

Alejo Levis

Writer, editor, director of music videos, Alejo Levis has directed the short films How to play cops and crooks and Sirens, awarded in national and international festivals. Todo parecía perfecto (2014), his debut film, was screened at the D’A Film Festival.

Filmography: No quiero perderte nunca (2018), Waste (2016), Todo parecía perfecto (2014), Sirenas (curt, 2008), Cómo jugar a polis y cacos (curt, 2005)

Alejo Levis

Film information

Original Title: I never want to lose you
Director: Alejo Levis
Script: Alejo Levis
Contact: Life and Pictures
With: Maria Ribera, Carla Torres, Aida Oset, Montse Ribas
Country: Spain
Year: 2018
Format: DCP
Length: 77 min
Language: Spanish
Edition: 2018