OUTRAGE

Takeshi Kitano

Japan 109 min Fiction

Synopsis

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

Yakuza, violència i un Beat Takeshi amb cara de pocs amics: Kitano is back. Després d’un procés d’introspecció a la seva obra, durant el qual ens va delectar amb tres films que aprofundien en el rol d’autor i creador, l’aclamat director nipó torna a fer-ne de les seves amb Outrage. El film explica la història de diversos clans mafiosos que es disputen el poder al món dels yakuza. L’argument serveix a l’autor per crear noves maneres de reflexionar sobre la violència i representar-la. En el film, Otomo és un yakuza que porta molts anys a la professió i ha vist l’ascensió de molts rivals, des dels inicis marcats per la violència de carrer, els tatuatges i l’ostentació fins al control de les finances i la influència de caràcter polític. Al mateix temps que Otomo va escalant cap al cim, la xifra de cadàvers i amputacions creix de forma exponencial. Com diu el tràiler, aquesta és una pel·lícula de malfactors, no hi ha lloc per als herois.

Filmmaker

Takeshi Kitano

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

Kitano va debutar com a director el 1989 amb Violent Cop, on també n’era l’actor protagonista. Autor polifacètic com n’hi ha pocs, Takeshi Kitano és un dels directors japonesos més populars. Ha dirigit multitud de pel·lícules i ha estat guardonat en diverses ocasions. Amb Outrage la seva filmografia com a director arriba als 15 títols.

Filmography: Outrage (2010), Achilles and the Tortoise (2008), Glory to the Filmmaker! (2007), Takeshis' (2005), Zatoichi (2003), Dolls (2002), Brother (2000), El Verano de Kikujiro (1999), Hana-bi. Flores de fuego (1997), Kids Return (1996), Sonatine (1993), Violent Cop (1989)

Takeshi Kitano

Film information

Original Title: Autoreiji
Director: Takeshi Kitano
Script: Takeshi Kitano
Contact: Celluloid Dreams
With: Beat Takeshi, Kippei Shiina, Ryo Kase, Tomokazu Miura, Jun Kunimura, Tetta Sugimoto, Hideo Nakano, Renji Ishibashi, Fumiyo Kohinata, Soichiro Kitamura
Country: Japan
Year: 2010
Format: 35 mm
Length: 109 min
Edition: 2011