PEQUEÑAS MENTIRAS SIN IMPORTANCIA

Guillaume Canet

France 154 min Fiction

Synopsis

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

El tercer llargmetratge com a director del conegut actor francès Guillaume Canet reuneix un impressionant repartiment encapçalat per Marion Cotillard,  guanyadora d’un Oscar, i completat per François Cluzet i Benoît Magimel, en un drama intimista i pausat que bascula sense prejudicis entre el somriure i la llàgrima. Un grup d’amics que ja han entrat a la trentena decideix tirar endavant el seu pla anual d’inaugurar l’estiu en una casa a la platja, tot i que un dels seus amics es debat entre la vida i la mort. De mica en mica, el sentiment de culpa i les petites mentides sota les quals cadascun d’ells amaga els seus secrets desvetllen una realitat diferent on es troben en joc la sinceritat, el compromís i la incapacitat d’oblidar els petits drames personals entre amics que no s’escolten. Una història amb uns personatges amb ressons universals que sembla en certa manera una actualització del Reencuentro de Lawrence Kasdan o una pel·lícula rodada entre amics a l’estil Cassavettes.

Filmmaker

Guillaume Canet

Sorry, this entry is only available in Català and Español.

Canet va néixer el 1973 a França i va debutar com a actor el 1994. La seva carrera inclou títols com Los que me quieran cogerán el tren (Patrice Chéreau), La playa (Danny Boyle) o Juntos, nada más (Claude Berri). Va debutar com a director el 1996 amb el curtmetratge Sans regrets i des de llavors ha dirigit set obres, entre curtmetratges i llargs. El 2007 va guanyar el César a la millor direcció per Ne le dis à personne.

Filmography: Pequeñas mentiras sin importancia (2010), Ne le dis à personne (2006), Mon idole (2002), J'peux pas dormir... (curt, 2000), Sans regrets (1996)

Guillaume Canet

Film information

Original Title: Les petits mouchoirs
Director: Guillaume Canet
Script: Guillaume Canet
Contact: A contracorriente Films
With: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, Gilles Lellouche, Jean Dujardin
Country: France
Year: 2010
Format: 35 mm
Length: 154 min
Edition: 2011