TIEMPO COMPARTIDO

Sebastián Hofmann

Mexic 96 min Spanish premiere

Synopsis

El Pedro arriba amb la seva dona i el seu fill a un complex turístic disposat a passar uns dies de relax, però ja des de la primera nit les coses s’esguerren. Hi ha hagut una confusió i ha de compartir l’habitació amb una altra família. L’Andrés i la seva dona fa anys que treballen pel complex i fa temps van patir una gran desgràcia. L’Andrés nota que la seva dona està molt canviada i ho atribueix al canvi en la direcció en l’empresa, adquirida per una multinacional nord-americana. Tot va adquirint tons kafkians a mesura que el Pedro i l’Andrés van destapant que rere la imatge de paradís que ven el complex, s’amaga un entramat turbulent. El segon llargmetratge del mexicà Sebastián Hofmann és una sàtira cruel i estranyament divertida que mossega amb ironia i lucidesa les estructures del sistema capitalista i el colonialisme cultural nord-americà.

Filmmaker

Sebastián Hoffman

(Mexico, 1980) He’s an award-winning Mexican director, editor, and photographer. Halley, his feature debut, premiered at the Sundance Film Festival, and was presented in over 70 film festivals, winning fifteen international awards. In 2011 he started Piano with producer Julio Chavezmontes as a platform for cutting edge work across artistic disciplines. Tiempo compartido is his second feature.

Filmography: Tiempo compartido (2018), Halley (2012), The Making of Pangaea by Bosco Sodi (curt, 2012), También las calles (curt, 2011), Ismael (curt, 2011, Los micro burgueses (curt, 2010), Jaime Tapones (curt, 2010)

Sebastián Hoffman

Film information

Original Title: Time Share
Director: Sebastián Hofmann
Script: Sebastián Hofmann, Julio Chavezmontes
Contact: Visit Films
With: Luis Gerardo Méndez, Miguel Rodarte, Cassandra Ciangherotti, Andrés Almeida, Monserrat Marañón, R.J. Mitte
Country: Mexic
Year: 2018
Format: DCP
Length: 96 min
Language: Spanish, English
Subtitles: Spanish
Edition: 2018