El D’A – Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona en col·laboració amb l’ACCEC, l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics, atorgarà per primer cop aquesta edició el Premi de la Crítica al Nou Talent. El guanyador s’escollirà d’entre una selecció dels llargmetratges programats al festival que són, com a molt, el tercer en la carrera del seu director o directora. El guanyador s’anunciarà el dijous 2 de maig a les 20:00 al cinema Aribau 1, durant la cerimònia de clausura del festival.

El jurat encarregat de decidir el premi el conformen:

Pere Alberó, cineasta, autor de diversos llargmetratges documentals i professor de narrativa audiovisual. Té diverses publicacions cinematogràfiques i ha col·laborat amb nombroses revistes culturals espanyoles i gregues.

Covadonga G. Lahera, periodista especialitzada en cinema. Ha col·laborat a El séptimo vicio (Radio 3), i ha estat coordinadora i docent a La casa del cine. Escriu per a Blogs & Docs, Lumière, Sensacine, Contrapicado… Actualment coedita Transit i munta periòdicament vídeo-assaigs i altres peces. Forma part de la Junta de l’ACCEC.

Arnau Vilaró, llicenciat en Comunicació Audiovisual (UAB) i Màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis (UPF). Doctorand en Estètica del Cinema a la UPF i professor d’Estudis de l’Audiovisual al Màster en Comunicació, Periodisme i Humanitats de la UAB. Ha realitzat una estada de recerca al CRECI de la Université Sorbonne Nouvelle de París i ha publicat en revistes de prestigi acadèmic. És membre del consell de redacció de la revista Lumière.