Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish.

El D’A Film Lab Barcelona 2023 obre les dues convocatòries per a la recepció de projectes. El laboratori del D’A Festival de Cinema de Barcelona s’expandeix amb una clara vocació de suport a la producció audiovisual nacional de talent emergent i per impulsar la seva circulació internacional. La convocatòria del D’A Film Lab Barcelona està dedicada al suport a projectes en una fase clau com és la conclusió de llargmetratges en fase de postproducció, en la qual se seleccionaran sis projectes que optaran a diversos premis inclòs un suport econòmic directe de 20.000 euros. En la primera edició en el format actual, celebrada durant el D’A 2022, el D’A Film Lab Barcelona va premiar el film Un sol radiant, un projecte sorgit de la UPF i dirigit per un col·lectiu de directores format per Mònica Cambra, Ariadna Fortuny, Clàudia García de Dios, Lucía Herrera, Belén Puime i Mònica Tort.

Com a novetat d’aquesta edició s’obre una altra línia de suport a la producció amb el D’A Film Lab Barcelona – Producció Catalana Emergent, amb la col·laboració de Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC i la participació de l’ECAM (Escuela de Cinematografía y del Audiovisual de la Comunidad de Madrid). Aquesta nova línia està dedicada a fer costat a productores catalanes amb primers projectes en desenvolupament, tant de ficció com de no ficció, experimental o animació, entre els quals es seleccionaran sis projectes. 

Els dotze projectes seleccionats del D’A Film Lab Barcelona es beneficiaran d’un nou format intensiu amb eines enfocades al desenvolupament d’audiències, estratègies de màrqueting, publicitat i distribució en festivals i sales a través d’assessories, mentories i tallers amb experts de primer nivell del panorama nacional i internacional.

El termini d’inscripcions acaba el 27 de novembre de 2022.

El D’A Film Lab Barcelona és una iniciativa del D’A – Festival de Cinema de Barcelona.

Amb el finançament i suport d’ Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA); Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya;  Fons Next Generation de la Unió Europea;  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Europa Creativa MEDIA Catalunya; Catalan Films; Acció Cultural Espanyola a través de PICE – Programa per a la Internacionalització de la Cultura Espanyola .

Amb la col·laboració de: Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC i ECAM – Escuela de Cinematografía y del Audiovisual de la Comunidad de Madrid