7 de Març de 2019

EL D’A 2019 S’INAUGURA AMB “UN HOMBRE FIEL” DE LOUIS GARREL

EL D’A 2019 S’INAUGURA AMB “UN HOMBRE FIEL” DE LOUIS GARREL

El D’A 2019 s’inaugurarà amb la pel·lícula francesa Un hombre fiel de Louis Garrel. La segona pel·lícula que dirigeix el reconegut actor està protagonitzada per ell mateix, Laetitia Casta i Lily-Rose Depp, i va guanyar el premi al millor guió al Festival de Sant Sebastià 2018 amb un guió escrit pel propi Louis Garrel amb la col·laboració de l’històric guionista Jean-Claude Carrière. Una comèdia romàntica i lluminosa que juga amb el personatge arquetípic que Garrel ha anat construint al llarg de la seva carrera -sobretot en el cinema del seu pare- per crear una versió gairebé paròdica del seu típic paper d’home atrapat entre dues femmes fatales. La inauguració del D’A 2019 se celebrarà el 25 d’abril a la sala Aribau Multicines 5.

Aviat us explicarem com aconseguir invitació per a la inauguració del D’A 2019, però si vols assegurar la teva entrada per a la inauguració -exclusiva per a convidats-, posem 300 entrades a la venda. No et quedis sense! Els abonaments 5 de la campanya de Nadal també són vàlids per a bescanviar per a aquesta sessió.

Comprar entrades inauguració

D’A FRENCH TOUCH

11 d'Abril de 2019

Novíssims francesos Com no podia ser de cap altra manera, la presència francesa tornarà a ser aclaparadora al D'A. Malgrat…

#PLAERSCULPABLES

3 d'Abril de 2019

Aquest any al D'A 2019 ens volem moure sota el lema de #plaersculpables. Plaer culpable és allò que confessem a…