Presentació

Cada primavera, el D’A Film Festival Barcelona ofereix un repàs exhaustiu a l’actualitat cinematogràfica mundial, oferint als espectadors la possibilitat de gaudir del millor de la cinematografia contemporània, amb una sèrie de pel·lícules de llarg recorregut internacional, èxits i premis de crítica i públic, combinades amb propostes de nous talents i cinematografies, tant internacionals com locals.

El D’A s’ha posicionat com a un esdeveniment imprescindible per gaudir del millor cinema independent i d’autor que es fa actualment al món. El festival és una cita cultural plenament arrelada a la ciutat de Barcelona, una experiència única que combina les projeccions amb la presència de directors i el diàleg amb el públic a través de xerrades i tallers oberts a tothom.

*A causa de la crisi global relacionada amb el Covid-19 i donada la incertesa de la seva evolució, el D’A Film Festival Barcelona, que s’havia de celebrar del 30 d’abril al 10 de maig, ha decidit traslladar una selecció de la seva programació a una versió online del festival en les mateixes dates previstes. El D’A 2020 s’associa amb Filmin, la plataforma de cinema en streaming, per presentar una selecció d’entre les 100 pel·lícules que s’havien programat per a la desena edició, celebració que queda ajornada fins al 2021.

Del 30 d’abril al 10 de maig el D’A Film Festival Barcelona en la seva versió online presentarà una selecció d’unes 65 pel·lícules, mantenint el Premi Talents dotat amb 10 000 euros a la millor pel·lícula d’un director o directora amb menys de tres pel·lícules en la seva filmografia. Es manté igualment el premi de la crítica i el premi del públic, i també la composició del jurats.