Tema: Amor

ASAKO I & II

Ryûsuke Hamaguchi

El guanyador del premi del públic al D’A 2016 va passar per la secció oficial de Canes amb aquesta història d’amor juvenil que es va tornant cada cop més fosca i pertorbadora.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.

ELS DIES QUE VINDRAN

Carlos Marqués-Marcet

La nova obra de Marqués-Marcet trasllada a la ficció el període d’embaràs real de l’actriu Maria Rodríguez Soto amb el seu company David Verdaguer. Una de les pel·lícules catalanes de l’any.

GRASS

Hong Sang-soo

Un dels directors referents del D'A, en poc més d’una hora de metratge, Hong Sang-soo concentra a Grass moltes de les seves constants habituals amb un blanc i negre de to melancòlic.

LARGO VIAJE HACIA LA NOCHE

Bi Gan

Després de meravellar-nos amb Kaili Blues, Bi Gan torna a trencar tots els esquemes amb aquesta filigrana protagonitzada per un home que busca la dona que mai va aconseguir oblidar. Sessió especial en 3D.

NUESTRO TIEMPO

Carlos Reygadas

El director mexicà signa amb una dissecció íntima i visceral de l’amor romàntic a mode de western modern.

VIVIR DEPRISA, AMAR DESPACIO

Christophe Honoré

Protagonista de la retrospectiva del D’A 2019, Honoré s’endinsa en el seu passat per explicar una història d’amor en els inicis de la plaga de la sida protagonitzada per Vicent Lacoste i Pierre Deladonchamps.

YOUNG & BEAUTIFUL

Marina Lameiro

Una pel·lícula demolidora, testimoni del desencantament de la generació de joves al voltant de la trentena.