Tema: Cinema Català

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

BOYFRIEND

David Moragas

Dos homes joves es lliuren i s'enfronten entre si en el joc de l'amor en una estratègia en la qual el cinema i el fet de filmar aquestes mateixes relacions tenen un paper transcendental.

CENDRA

Tariq Porter

A través dels espais i els cossos, d'una posada en escena rigorosa i evocadora, el director ens parla també del poder que té el cinema de convocar espectres silenciosos.

UN CHICO CUALQUIERA ROSARIO SOLO HAY UNA

Àlex Monner

El debut en la direcció d'Àlex Monner compta amb una interpretació desbordant d'una Loles León que sembla sortida directament d'un film d'Almodóvar.

CORRE BRILLA LUZ LUZ

Miguel Ángel Blanca, Jordi Díaz Fernández

Curtmetratge d’un dels grans talents del nou cinema espanyol. Paisatges en la foscor, accions estranyes i inconnexes, un panorama apocalíptic.

LA MALA FE

Elena Pauné, Eva Pauné, Marina Pauné

Un conte moral ambigu, una història d'aprenentatge i iniciació que mai oblida les zones més fosques de la infantesa, aquelles que ens poden marcar per sempre.

MILLIONS (AND MILLIONS) OF MEMORIES

Laura Rius Aran amb la col·laboració de Carlos Solano

La primera part és un muntatge de les home movies filmades per una dona aficionada als creuers. La segona part tira del fil de la primera part per endinsar-se en la ficció.

MUDANZA CONTEMPORÁNEA

Teo Guillem

En aquest curt, que podria ser un musical, algú que sembla suspès entre aquests dos mons es mou, es disfressa, interactua amb els objectes que deixa enrere.

LA MUGRE

Pau Bösch, Berta Galvany

Un sol pla-seqüencia de vint minuts ens porta de la bullícia a la inquietud per explicar una història d'indiferència i incomunicació.

ONLY FOOLS RUSH IN

David Moragas

En aquest curt, el cinema es revela com l'instrument perfecte per mostrar la complicitat sentimental i sexual, així com la tristesa del comiat.