Tema: Curtmetratge

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.

LA ALEGRÍA DE VIVIR

Miguel Rojas

Una ficció desbocada, exuberant, que barreja les experiències del director amb referències a unes quantes obres literàries per estructurar una història de misteriosa bellesa.

ANCORA LUCCIOLE

Maria Elorza

Pel·lícula emocionant i il·luminadora que aborda el progrés i la pèrdua, i la possibilitat d'un nou futur, en un estil que barreja el cinema-assaig amb l'experimentació.

BOYFRIEND

David Moragas

Dos homes joves es lliuren i s'enfronten entre si en el joc de l'amor en una estratègia en la qual el cinema i el fet de filmar aquestes mateixes relacions tenen un paper transcendental.

LA CASA DE JULIO IGLESIAS

Natalia Marín

El nou curt de Natalia Marín parteix de l'arquitectura per fer visibles alguns dels trets del gran simulacre contemporani.

CENDRA

Tariq Porter

A través dels espais i els cossos, d'una posada en escena rigorosa i evocadora, el director ens parla també del poder que té el cinema de convocar espectres silenciosos.

UN CHICO CUALQUIERA ROSARIO SOLO HAY UNA

Àlex Monner

El debut en la direcció d'Àlex Monner compta amb una interpretació desbordant d'una Loles León que sembla sortida directament d'un film d'Almodóvar.

CORRE BRILLA LUZ LUZ

Miguel Ángel Blanca, Jordi Díaz Fernández

Curtmetratge d’un dels grans talents del nou cinema espanyol. Paisatges en la foscor, accions estranyes i inconnexes, un panorama apocalíptic.

LA COSA VUESTRA

María Cañas

Només María Cañas podia passar de fer broma sobre els costums espanyols a parlar de La Manada i la violència masclista, i amb un muntatge molt heterogeni.

DE L’AMITIÉ

Pablo García Canga

Un preciós exercici de posada en escena que explica una història d'amor i amistat entre dos homes i una dona.