19 de Novembre de 2019

NEIX LA PEDRERA D’A FILM LAB

NEIX LA PEDRERA D’A FILM LAB

La Fundació Catalunya La Pedrera i l’espai professional del D’A Film Festival Barcelona s’uneixen per fer possible La Pedrera D’A Film Lab, un projecte d’impuls al nou talent cinematogràfic. La Pedrera D’A Film Lab neix de la unió entre l’espai professional del D’A Film Festival Barcelona i de la Fundació Catalunya La Pedrera amb l’objectiu de crear un nou format destinat a l’impuls i la creació de nou talent, així com vetllar per la seva visibilitat i la seva internacionalització. La Pedrera D’A Film Lab és un programa d’impuls al nou talent cinematogràfic que té per objectiu facilitar la conclusió de llargmetratges en fase de postproducció i afavorir la seva circulació internacional.

Sis pel·lícules inacabades seran seleccionades per rebre un assessorament per part de professionals de referència del sector del cinema. Aquesta formació es farà en un indret estimulant i inspirador com és Món Sant Benet, de La Fundació Catalunya La Pedrera, situat a la província de Barcelona. Finalment, un Jurat atorgarà un premi de 10.000 euros a la millor pel·lícula de les sis participants. Aquest guardó es donarà a conèixer durant la clausura del D’A Film Festival Barcelona 2020, el dia 9 de maig de 2020.

A La Pedrera D’A Film Lab es poden presentar llargmetratges, tant de ficció com de no ficció en fase de postproducció. El projecte en qüestió ha de ser el primer o segon llargmetratge del director o directora. La selecció dels projectes participants serà realitzada per un comitè d’experts format per membres del D’A Film Festival Barcelona, la Fundació Catalunya La Pedrera i professionals del sector cultural i cinematogràfic, amb la voluntat que hi hagi una representació igualitària de gènere entre els seleccionats. La decisió de la selecció es comunicarà la primera quinzena de març.

Per a qualsevol dubte ens podeu contactar en la següent adreça: lapedrerafilmlab@dafilmfestival.com

Tota la informació