A STORMY NIGHT

A STORMY NIGHT

Nova York, una nit de tempesta, un vol cancel·lat. L’Alan es veu obligat a cedir una habitació de casa seva al Marcos, l’amic d’una amiga que s’ha quedat a terra… El primer llargmetratge de David Moragas, filmat en un blanc i negre suggeridor, evoca tant el Woody Allen dels anys setanta com el cinema indie nord-americà, i s’acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos, entre riures i llàgrimes.

Disponible a Filmin a partir del 9 de maig i només durant 24 hores.

 

Estrena a Catalunya

David Moragas

David Moragas

(Almoster, 1993) Guionista i director. Es va graduar en Comunicació Audiovisual a la UPF i està cursant un màster de Direcció Cinematogràfica a la NY Tisch School of the Arts amb una beca de la Fundació Obra Social La Caixa. Els seus anteriors curtmetratges, Only Fools Rush In i Boyfriend, van ser seleccionats al D’A 2019 i s’han vist a festivals com Palm Springs.

FILMOGRAFIA

A Stormy Night (2020), Boyfriend (curt, 2019, D'A 2019), Only Fools Rush In (curt, 2018, D'A 2019), When He Left (curt, 2016)

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.