ACTOS DE PRIMAVERA

ACTOS DE PRIMAVERA

Adrián García Prado es filma a si mateix durant una primavera —apropiant-se del títol d’una pel·lícula d’Oliveira— per descobrir-se a través d’aquestes imatges estranyes i misterioses. Podríem citar Iván Zulueta i la inoblidable Arrebato. I podríem dir també que aquest és un diari en primera persona sobre la identitat en aquests temps precaris, sobre la possibilitat de sobreviure gràcies al cinema.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Adrián García Prado

Adrián García Prado

Graduat en Comunicació Audiovisual, és creador del canal de YouTube Movieswilltearusapart, on experimenta amb metratges de pel·lícules antigues i música electrònica. El seu cinema explora la geometria, la llum i el so incorporant components autobiogràfics. Actos de primavera és el seu primer llargmetratge.

FILMOGRAFIA

Actos de primavera (2019), Gran Hotel Legazpi (curt, 2019), Lo que vemos, lo que nos mira (curt, 2018), Materiales sobre un viaje (curt, 2017), SouthAfrica # intervalo (curt, 2016), To my Dear Margreet (curt, 2015), Serie Trenes #1, #2 (curt, 2015)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.