ADAM

ADAM

Rhys Ernst, productor de la sèrie Transparent, dirigeix aquesta comèdia fresca i subversiva ambientada en el si de la comunitat LGTBI de Nova York durant l’estiu de 2006. El protagonista és un adolescent tímid i inexpert que passa una temporada a la ciutat amb la seva germana activista. Allà coneix la noia dels seus somnis, que el confon amb un noi transsexual. Un dels films indie de l’any.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Rhys Ernst

Rhys Ernst

(EUA, 1982) És un artista i cineasta, productor i director de la sèrie Transparent. La transsexualitat és un dels leitmotivs de la seva obra, que consta de diversos curtmetratges presentats i guardonats a festivals com Sundance o Chicago. Adam, la seva òpera prima, va formar part de la secció oficial de Sundance 2019.

FILMOGRAFIA

Adam (2019), She Gone Rouge (curt, 2012), The Thing (curt, 2011), Secret Men's Club: Moment #133 (curt, 2009), N Train (curt, 2009), The Drive North (curt, 2003)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

ABOU LEILA

Amin Sidi-Boumédine

Un drama psicològic sobre el pes de la violència que va ser una de les sensacions de la Setmana de la Crítica de Canes. Una de les pel·lícules més contundents i hipnòtiques de la temporada.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.