AFTER-WORK

AFTER-WORK

Una veritable simfonia d’imatge i so a partir de múltiples espais buits, de les ruïnes d’allò que algun dia va ser una altra cosa. Deu ser això l’after work de debò, el que queda després de la feina, aquell present eternament a l’atur? El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 2

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Manuel Palma

Manuel Palma

(Cadis, 1986) Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i va completar els seus estudis a l’ECAM. També va rebre una beca per al Màster de Creació Audiovisual Contemporània VideoLab.

FILMOGRAFIA

After-work (curt, 2018), Noche día (curt, 2016), Vuelo (curt, 2014), Paseo en barco (curt, 2012), Elegía (curt, 2011)

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

LA ALEGRÍA DE VIVIR

Miguel Rojas

Una ficció desbocada, exuberant, que barreja les experiències del director amb referències a unes quantes obres literàries per estructurar una història de misteriosa bellesa.