ALL FOR MY MOTHER

ALL FOR MY MOTHER

Des de Polònia ens arriba aquesta impactant coming-of-age en què una noia de disset anys, òrfena de pare i abandonada per la seva mare, fa front a la seva situació personal amb dues úniques obsessions: per una banda, trobar la seva progenitora; per l’altra, participar als Jocs Olímpics. Un retrat sobri i rigorós sobre una adolescent que ha hagut de madurar per força, entre orfenats corruptes i famílies d’acollida disfuncionals.

Premi del públic i Menció Especial a Varsòvia
Estrena a Espanya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Małgorzata Imielska

Małgorzata Imielska

(Varsòvia, 1969) Graduada en Direcció de Cinema i Televisió a la Universitat de Silèsia. Ha dirigit una desena de documentals per a la petita i la gran pantalla, majoritàriament sobre la Segona Guerra Mundial i l’Holocaust. Amb Tell Me, Why? va ser guardonada a festivals com Houston, Cracòvia o Guangzhou. All for My Mother és el seu primer llargmetratge de ficció.

FILMOGRAFIA

All for My Mother (2019), Love and Empty Words (2018), Perseverance (2015), Survive Afghanistan (2012), Tell Me, Why? (migmetratge, 2006)

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.

LOS LOBOS

Samuel Kishi Leopo

Els nens d'una família immigrada de Mèxic als EUA esperen que la seva mare torni de treballar mentre observen el seu nou i insegur barri des de la finestra i somien poder anar a Disneyland.