AMOR TÓXICO

AMOR TÓXICO

Un noi i una noia se citen en un bar per primer cop: parlen, discuteixen, es barallen, irriten el personal… «És això l’amor modern?», que diria David Bowie. Amb aquests elements, Norberto Ramos del Val —juntament amb els coguionistes, Toni Junyent i Pablo Vázquez— construeix una pel·lícula sorprenent, una farsa hilarant que al mateix temps ofereix una visió no gaire ortodoxa de les relacions humanes. A mig camí entre una peça de càmera i una comèdia extralimitada, tot és possible en aquesta història que es refia del diàleg i dels actors, com en el millor cinema clàssic, però que alhora desgrana algunes de les situacions més salvatges i feroces vistes últimament en una pel·lícula espanyola. Estrena a Catalunya

AMB LA PRESÈNCIA DEL DIRECTOR

* Festivals i premis
Sevilla / Alcalà de Henares

En acabar la sessió et convidem a una Moritz Epidor

logo-moritz

Norberto Ramos del Val

Norberto Ramos del Val

(Santander, 1970). Va bregar en el terreny del curt abans de dirigir els llargmetratges Summertime i Faraday, en els quals barreja gèneres, tons i registres fins a aconseguir peces realment originals. Amor tóxico va participar a la darrera edició del Festival de Sevilla.

FILMOGRAFIA

Amor tóxico (2015), Faraday (2013), Pepón es guay (2012), Summertime (2012), El último fin de semana (2011), Hienas (2009), Muertos comunes (2004)