ANCORA LUCCIOLE

ANCORA LUCCIOLE

Un dels textos més recordats de Pier Paolo Pasolini començava parlant de la desaparició de les cuques de llum per culpa de la contaminació i acabava parlant de la voracitat del nou capitalisme. Amb aquest punt de partida, aquesta pel·lícula emocionant i il·luminadora també aborda el progrés i la pèrdua, i la possibilitat d’un nou futur, en un estil que barreja el cinema-assaig amb l’experimentació.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 2

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Maria Elorza

Maria Elorza

(Vitoria-Gasteiz, 1988) Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat de Barcelona i després va cursar el Màster en Creació i Investigació en l’Art a la UPV-EHU. Ha dirigit diversos curtmetratges, tant en solitari com dins del col·lectiu Las Chicas de Pasaik.

FILMOGRAFIA

Ancora lucciole (curt, 2018), Gure hormek (curt, 2016), La chica de la luz (curt col·lectiu, 2016), Agosto sin ti (curt col·lectiu, 2015), Diccionario poético de imágenes habladas (curt col·lectiu, 2013)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

COLD LANDS

Iratxe Fresneda

Un viaje melancólico, en un ensayo fílmico que atraviesa fotogramas y paisajes con la intención de que la mirada no se pierda en el olvido.