APPRENTICE

APPRENTICE

Presentada en la secció Un certain regard del Festival de Canes, el segon llargmetratge del director de Singapur Jungfeng Boo ens explica la història d’Aiman, un oficial de presons que comença a treballar en un correccional de màxima seguretat. És un noi orfe que viu amb la seva germana gran i tot apunta que les seves intencions són filantròpiques. Però una rèmora del seu passat el portarà a fer amistat amb un sergent veterà que s’ha passat trenta anys exercint de botxí a la presó i que, veient en ell el seu perfecte successor, li ensenyarà les claus de l’ofici. Aiman, arrossegant el pes del seu secret, es disposarà a aprendre-les, però aquesta decisió es girarà en contra seva. Després que la seva germana el rebutgi mentre intenta refer la seva vida i el sergent descobreixi  els motius que oculta, Aiman es quedarà sol davant d’una decisió vital i, mentre fa miques el seu passat, el futur —inevitable— se li llançarà al damunt. *Estrena a Espanya

Festivals i premis
Canes | Nuevos Horizontes | Helsinki | Busan | Tessalònica

Boo Junfeng

Boo Junfeng

(Singapur, 1983) Després d’estudiar cinema entre Singapur i Espanya i d’haver guanyat nombrosos premis internacionals pels seus curtmetratges, Junfeng va debutar amb el seu primer llargmetratge Sandcastle (2010) a la Setmana de la Crítica del Festival de Canes.

FILMOGRAFIA

Apprentice (2016), Sandcastle (2010), Tanjong Rhu (curt, 2009), Keluar Baris (curt, 2008), Un retrato de Familia (curt, 2005)