ASAKO I & II

ASAKO I & II

Després de la monumental Happy Hour (Premi del públic al D’A 2016), Hamaguchi torna amb la història de l’Asako, una noia d’Osaka que viu una història d’amor apassionat amb el Baku, un noi bohemi que, després de sis mesos de relació, un dia desapareix. Afectada per la desaparició del Baku, l’Asako se’n va a viure a Tòquio, on coneix el Ryhoei, un executiu que resulta que és idèntic al Baku. Encantadora reflexió sobre el pes del passat i com aquest ens afecta a l’hora d’afrontar l’amor i les relacions. Va participar a la secció oficial del passat Festival de Canes.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Ryûsuke Hamaguchi

Ryûsuke Hamaguchi

(Japó, 1978) Va cursar el Màster en Cinema a la Universitat de Tòquio. El seu primer llarg Passion (2008) es va estrenar al Festival de Sant Sebastià i el 2016 va ser el flamant guanyador del Premi del Públic al D’A amb Happy Hour.

FILMOGRAFIA

Asako I & II (2018), Happy Hour (2015, D’A 2016), Touching the Skin of Eeriness (2013), Intimacies (2012), The Sound of Waves (2012), The Depths (2010), Passion (2008), Solaris (2007)

LA BELLE PERSONNE

Christophe Honoré

Adaptació sui generis del clàssic de Madame de Lafayette, traslladat a un dels districtes més chic de París i protagonitzat per una icònica Léa Seydoux.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.

CONTINUER

Joachim Lafosse

Un western minimalista que embarca Virginie Efira (Victoria) en un viatge a través de l'estepa en un intent desesperat per llimar distàncies amb el seu fill.