ASAKO I & II

ASAKO I & II

El japonès Ryûsuke Hamaguchi, director de Happy Hour (premi del públic al D’A 2016), va passar per la secció oficial de Canes amb aquesta història d’amor juvenil que es va tornant cada cop més fosca i pertorbadora. Asako I & II juga de forma inquietant amb la figura del doble a través d’un relat en què una noia, anys després de l’estranya desaparició del seu gran amor, coneix un altre noi que és idèntic a ell.

Opta a: Premi del públic

Ryusuke Hamaguchi

Ryusuke Hamaguchi

(Japó, 1978) El seu primer llarg Passion (2008) va estrenar-se al Festival de Sant Sebastià. Happy Hour és el seu sisè film.

FILMOGRAFIA

Happy Hour (2015), Touching the Skin of Eeriness (2013), The Sound of Waves (2011), The Depths (2010), Passion (2008)

AN ELEPHANT SITTING STILL

Hu Bo

Una de les revelacions de l’any, de la mà d’un jove director desaparegut prematurament, que retrata la Xina contemporània de manera poc autocomplaent.

GRASS

Hong Sang-soo

Un dels directors referents del D'A, en poc més d’una hora de metratge, Hong Sang-soo concentra a Grass moltes de les seves constants habituals amb un blanc i negre de to melancòlic.

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel

Actor clau del darrer cinema francès, segon film com a director de Louis Garrel, que protatonitza una comèdia romàntica i lluminosa que va guanyar el premi al millor guió a Sant Sebastià.