BIRD PEOPLE

BIRD PEOPLE

Un home s’allotja en un hotel, desplaçat per motius laborals. Una noia treballa de netejadora en aquest mateix establiment. L’home està en plena crisi conjugal. I la noia busca la seva identitat… Història d’amor a la vista? En absolut. És l’última pel·lícula de Pascale Ferran, que pot ser qualsevol cosa, però de cap manera és una cineasta convencional. Podem afirmar que Bird People és ja una de les «pel·lícules de culte» d’enguany, per la llibertat formal i narrativa, per la barreja atrevida entre relat realista i naïf, perquè tots hem sentit alguna vegada desitjos de posar-nos a volar. Una pel·lícula emocionant de debò.

*Estrena a Catalunya

Pascale Ferran

Pascale Ferran

(París, 1960) Entre altres films ha dirigit Pequeños arreglos con los muertos (1994), el seu memorable debut en el llarg, o Lady Chatterley (2006), una adaptació enèrgica i apassionada de la novel·la de D. H. Lawrence.

FILMOGRAFIA

Bird People (2014), Lady Chatterley (2006), L'âge des possibles (1995), Pequeños arreglos con los muertos (1994), Le baiser (1990, curt), Un dîner avec M. Boy et la femme qui aime Jésus (1989, curt), Souvenir de Juan-Les-Pins (1983, curt)