BRAGUINO

BRAGUINO

Amant de l’ignot, Clément Cogitore —director de la inquietant Ni le ciel ni la terre— visita aquesta vegada la taigà siberiana per explicar la història de dues famílies que viuen aïllades a més de set-cents quilòmetres del poble més proper i es regeixen per les seves pròpies normes i lleis. I enmig de les dues, el riu que actua alhora com a barrera i nexe. Les dues famílies ni es parlen, però és en el riu on els nens es troben per crear nous vincles, aliens a les batusses dels seus pares, guiats només per la imaginació. En les profunditats de Braguino, entre boscos immensos, on es barreja la joia de viure en plena naturalesa amb la por vers l’altre i les bèsties salvatges, s’anirà destapant una història cruel, lligada a un conflicte ancestral que demostra que cap paradís és fàcil de suportar.

Premi Zabaltegi – Tabakalera a Sant Sebastià
Estrena a Catalunya

Clément Cogitore

Clément Cogitore

(França, 1983) Director i artista francès. Els seus curtmetratges han estat exhibits i premiats als festivals internacionals més importants. L’any 2015 va dirigir el seu primer llargmetratge, Ni le ciel ni la terre, seleccionat a la Setmana de la Crítica de Canes, on va guanyar el Premi a la distribució.

FILMOGRAFIA

Les Indes galantes (curt, 2018), Braguino (2017), The resonant interval (curt, 2016), Ni le ciel ni la terre (2015), Un archipel (curt, 2012), Parmi nous (curt, 2011), Bielutin - Dans le jardin du temps (curt, 2011), Scènes de chasse (curt, 2010), Visités (curt, 2007), Chroniques (curt, 2006)