BUTTERFLIES

BUTTERFLIES

Des de Turquia ens arriba una de les comèdies més celebrades a festivals de mig món. El quart llargmetratge de Karaçelik, una de les joves promeses del cinema turc, relata la història de tres germans molt diferents: un astronauta, un doblador de vídeos casolans i una professora d’institut una mica histèrica. Després de molts anys sense estar en contacte, el seu pare els demana que el vagin a veure al poble. Tots tres emprenen un viatge tan divertit com surrealista cap a les seves arrels per descobrir que el pare és mort i els ha cridat perquè vol que l’enterrin quan les papallones vinguin a morir al poble. Però, un cop allà, aquesta no serà la cosa més absurda amb què es trobaran.

Gran Premi del Jurat - World Cinema Dramatic a Sundance | Premi Especial del Jurat i millor actor a Istanbul | Premi del públic a Tessalònica
Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic

Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik

(Istanbul, 1981) Escriptor, poeta, director de fotografía i de videoclips, Karaçelik és una de les noves promeses del cinema turc, conegut pel seu estil únic. Va estudiar Dret a Istanbul i després Cinema a Nova York. Ivy, la seva segona pel·lícula, es va presentar a Sundance i molts altres festivals, i va rebre el reconeixement unànime de la crítica internacional.

FILMOGRAFIA

Butterflies (2018), Ivy (2015), Rapunzel (curt, 2010), Toll Booth (2010)

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.