BUTTERFLIES

BUTTERFLIES

Des de Turquia ens arriba una de les comèdies més celebrades a festivals de mig món. El quart llargmetratge de Karaçelik, una de les joves promeses del cinema turc, relata la història de tres germans molt diferents: un astronauta, un doblador de vídeos casolans i una professora d’institut una mica histèrica. Després de molts anys sense estar en contacte, el seu pare els demana que el vagin a veure al poble. Tots tres emprenen un viatge tan divertit com surrealista cap a les seves arrels per descobrir que el pare és mort i els ha cridat perquè vol que l’enterrin quan les papallones vinguin a morir al poble. Però, un cop allà, aquesta no serà la cosa més absurda amb què es trobaran.

Gran Premi del Jurat - World Cinema Dramatic a Sundance | Premi Especial del Jurat i millor actor a Istanbul | Premi del públic a Tessalònica
Estrena a Espanya

Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik

(Istanbul, 1981) Escriptor, poeta, director de fotografía i de videoclips, Karaçelik és una de les noves promeses del cinema turc, conegut pel seu estil únic. Va estudiar Dret a Istanbul i després Cinema a Nova York. Ivy, la seva segona pel·lícula, es va presentar a Sundance i molts altres festivals, i va rebre el reconeixement unànime de la crítica internacional.

FILMOGRAFIA

Butterflies (2018), Ivy (2015), Rapunzel (curt, 2010), Toll Booth (2010)