CARNE

CARNE

El cinema d’animació també pot presentar-se en clau feminista. En aquest curt revolucionari, que aborda la qüestió del cos femení i de com representar-lo, passem de la infància a la vellesa a través del testimoni de cinc dones que ens expliquen les seves experiències vitals. Tot és simplement “carn”? Tan agosarada en la forma com en el fons, la pel·lícula va ser una de les més polèmiques de l’últim Festival de Locarno.

Menció Especial del Jurat Jove de la secció Pardi di domani a Locarno, Millor curtmetratge europeu a SEMINCI, Premi Mikeldi al millor curtmetratge documental a Zinebi i Premi Coral de curtmetratge a L'Havana
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Camila Kater

Camila Kater

(São Paulo, 1990) És directora, guionista i animadora, graduada en Cinema i Televisió per l’Anglia Ruskin University britànica. Ha treballat en els llargmetratges d’animació Voyagers of the Enchanted Forest i Bob Spit, We Don’t Like People, així com en l’art i l’animació de curtmetratges com Flirt o Unspeakable. És cofundadora del festival d’animació brasiler Lesma.

FILMOGRAFIA

Carne (curt, 2019)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.

ALGUNAS BESTIAS

Jorge Riquelme Serrano

Quan una família es queda atrapada en una petita illa deshabitada, apareixen les seves bèsties interiors. Una de les obres més pertorbadores de l’any, guardonada a Sant Sebastià.