CENDRA

CENDRA

Som en una casa solitària, enmig del camp. Dues presències invisibles sembla que hi conviuen. Però no es tracta d’una pel·lícula de terror, sinó més aviat d’un relat sobre la solitud i el record, sobre l’absència i el pas del temps. A través dels espais i els cossos, d’una posada en escena rigorosa i evocadora, Tariq Porter ens parla també del poder que té el cinema de convocar aquests espectres silenciosos.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

 

Estrena a Catalunya
Amb la presència del director
Opta a: Premi del públic curt UIC

Tariq Porter

Tariq Porter

(Barcelona, 1988) Es va llicenciar en Belles Arts i va cursar el Màster en Ficció i Cinema de la URL. Ha estat crític de cine en revistes culturals i programador al CCCB. Actualment és president de la Federació Catalana de Cineclubs. És director de dos curts i guionista del documental Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor.

FILMOGRAFIA

Cendra (curt, 2018), Fusta (curt, 2016)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.