CENIZAS

CENIZAS

Amb l’aval de Pere Portabella en la producció, Cenizas indaga en el pas del temps, els espais que canvien, la vida que flueix. El protagonista torna al seu poble natal, a León, i intenta apropar-se al seu passat: les muntanyes i els arbres, les cases i les habitacions, el riu i l’estació, el pont i l’església… La seva mirada, projectada sobre tot això, desprèn un sentiment intens de malenconia, com si fos la fi del món, o com a mínim del seu món. I el diàleg entre el personatge i l’entorn es fa cada vegada més intens… Un film-viatge que també podria ser un western. O potser una pel·lícula d’aventures bellíssima i emocionant.

* Estrena Mundial

AMB LA PRESÈNCIA DEL DIRECTOR

Carlos Balbuena

Carlos Balbuena

Nascut a la província de León i instal·lat a Barcelona, Carlos Balbuena es va graduar a l’ESCAC. Treballa com a muntador i ha exercit com a crític i escriptor per a diversos mitjans i publicacions. És el tercer cop que participa en el D’A.

FILMOGRAFIA

Tres quarteres (curt, 2018), Elefantes (2017, D’A 2018), Cenizas (2013, D’A 2014), Un poco de sal para la lubina (curt, 2005), Detalles sórdidos (curt, 2007)