CLÉO & PAUL

CLÉO & PAUL

La Cléo i el Paul del títol són dos bessons de tres anys que, en un dia d’esbarjo al parc, es perden cadascú per la seva banda en la immensitat de París. Mentre es busquen mútuament, emprenen una aventura poètica i a la vegada claustrofòbica que els obrirà les portes a experiències encara no viscudes. Els nens són els fills en la vida real del director de la pel·lícula, Stéphane Demoustier, que els segueix amb la càmera a tot arreu sense abandonar en cap moment el seu punt de vista infantil. Aquest és un film sobre el París actual, el de després dels atacs terroristes, que es fixa en l’estat d’alerta —i d’ànim— de la ciutat des de la innocència i puresa dels seus petits protagonistes. La contraposició, doncs, entre la candidesa dels nens i els temps foscos que ens ha tocat viure. La pel·lícula s’apropa en intencions a altres films recents sobre la infantesa com ara Nana de Valérie Massadian o Little Feet d’Alexandre Rockwell.

Estrena a Espanya

Stéphane Demoustier

Stéphane Demoustier

(França, 1977) Després de realitzar nombrosos curtmetratges, Demoustier va dirigir el seu primer llarg, Terre battue, sel·leccionat a la Biennale de Venècia l’any 2014. L’any 2008 va fundar la productora Année Zéro, amb la qual va produïr Cléo & Paul. A la primavera del 2018 començarà el rodatge de La fille au braçalet, amb Chiara Mastroianni.

FILMOGRAFIA

Cléo & Paul (2017), Terre battue (2014), Les petits joueurs (curt, 2014), Fille du calvaire (curt, 2012), Des noeuds dans la tête (curt, 2011), Bad Gones (curt, 2011), Dans la jungle des villes (curt, 2010), Première (curt, 2008)