CONTINUER

CONTINUER

Al belga Joachim Lafosse, que identifiquem amb opressius interiors familiars (À perdre la raison, Después de nosotros), li ha agafat la dèria viatgera. Després de Los caballeros blancos (2015), on s’apropiava del perturbador cas real d’un segrest de nens per part d’una ONG a Àfrica, ha rodat aquest western minimalista a través de les estepes del Kirguizistan, a partir d’una novel·la de Laurent Mauvignier. Dos genets, una pistola, una banda de bandolers… Amb prou feines passa res, domina la grandesa del paisatge, amb un ritme marcat per les ferradures dels cavalls. Ells són una dona derrotada i el seu fill, un jove violent que només té paraules dolces per als animals. Els interpreten Virginie Efira (Victoria) i Kacey Mottet Klein (Sister). No sabem ben bé cap a on van, ni per què. Però queda clar que la travessia serà l’última oportunitat per llimar asprors i, finalment, retrobar-se. De mare només n’hi ha una.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic

Joachim Lafosse

Joachim Lafosse

(Bèlgica, 1975). Va estudiar a Louvain-la-Neuve i el seu primer film va guanyar el FIPRESCI al Festival de Bratislava. En pocs anys ha construït una filmografia de pes que ha tingut presència als principals festivals internacionals. Perder la razón va ser present al D’A 2013.

FILMOGRAFIA

Continuer (2018), Después de nosotros (2015), Los caballeros blancos (2012), Perder la razón (2012, D’A 2103), Avant les mots (curt, 2010), Elève libre (2008), Ça rend heureux (2006), Propiedad privada (2006), Folie Privée (2004), Tribu (curt, 2001)

17 FOIS CÉCILE CASSARD

Christophe Honoré

Primera pel·lícula de Christophe Honoré, en la qual incorpora tots els seus fetitxes cinèfils, llargament somiats.

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.