CORRE BRILLA LUZ LUZ

CORRE BRILLA LUZ LUZ

Una veu parla de la desaparició d’algunes espècies d’ocells mentre les imatges mostren nens i adolescents, paisatges en la foscor, accions estranyes i inconnexes, un panorama apocalíptic: els ocells podríem ser nosaltres, com explica misteriosament un taxidermista. El curt arriba un any després de Quiero lo eterno (D’A 2018), la pel·lícula que va confirmar Miguel Ángel Blanca com un dels grans talents del nou cinema espanyol.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

 

Opta a: Premi del públic curt UIC

Jordi Díaz Fernández

Jordi Díaz Fernández

Cineasta experimental amb una notable trajectòria en centres d’art visual. S’estrena com a director en aquest curtmetratge.

FILMOGRAFIA

Corre Brilla Luz Luz (curt, 2018)

Miguel Ángel Blanca

Miguel Ángel Blanca

(Sabadell, 1982) Cineasta, guionista i músic especialitzat en les tragicomèdies d’amor surrealistes, les dobles vides i la foscor quotidiana. La seva filmografia, a mig camí entre la ficció i el documental, tracta temes com ara la memòria, el nihilisme adolescent i la fantasia de la fi del món.

FILMOGRAFIA

Corre Brilla Luz Luz (curt, 2018), Quiero lo eterno (2017, D’A 2018), Un lloc on caure mort (2015), Després de la generació feliç (2014), Somos gente honrada (2013), El baile maldito (curt, 2012), Your Lost Memories (2012)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.