CORRE BRILLA LUZ LUZ

CORRE BRILLA LUZ LUZ

Una veu parla de la desaparició d’algunes espècies d’ocells mentre les imatges mostren nens i adolescents, paisatges en la foscor, accions estranyes i inconnexes, un panorama apocalíptic: els ocells podríem ser nosaltres, com explica misteriosament un taxidermista. El curt arriba un any després de Quiero lo eterno (D’A 2018), la pel·lícula que va confirmar Miguel Ángel Blanca com un dels grans talents del nou cinema espanyol.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

 

Jordi Díaz Fernández

Jordi Díaz Fernández

Cineasta experimental amb una notable trajectòria en centres d’art visual. S’estrena com a director en aquest curtmetratge.

FILMOGRAFIA

Corre Brilla Luz Luz (curt, 2018)

Miguel Ángel Blanca

Miguel Ángel Blanca

(Sabadell, 1982) Cineasta, guionista i músic especialitzat en les tragicomèdies d’amor surrealistes, les dobles vides i la foscor quotidiana. La seva filmografia, a mig camí entre la ficció i el documental, tracta temes com ara la memòria, el nihilisme adolescent i la fantasia de la fi del món.

FILMOGRAFIA

Corre Brilla Luz Luz (curt, 2018), Quiero lo eterno (2017, D’A 2018), Un lloc on caure mort (2015), Després de la generació feliç (2014), Somos gente honrada (2013), El baile maldito (curt, 2012), Your Lost Memories (2012)