CUANDO ACABE EL VERANO

CUANDO ACABE EL VERANO

El pas a l’edat adulta no cal que sigui sempre bonic. També pot ser avorrit, com li passa a la protagonista d’aquest curt, que viu el que hauria de ser l’estiu més important de la seva vida en un entorn sense cap al·licient, d’una sordidesa exempta de qualsevol mena de glamur. El debut de Marina Espinach és una pel·lícula feta en contra de tot, amb una ràbia que s’expressa amb un estil tan rigorós que no pot deixar indiferent ningú.

Opta a: Premi del públic curt UIC

Marina Espinach

Marina Espinach

(Barcelona, 1994) Graduada en Direcció i Guió a Bande à Part. Té estudis d’interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón i actualment compagina la finalització del grau en Antropologia Social i Cultural de la UB amb el desenvolupament dels seus pròxims projectes cinematogràfics. El curtmetratge Cuando acabe el verano és el seu projecte final de grau.

FILMOGRAFIA

Cuando acabe el verano (curt, 2019)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.