DE L’AMITIÉ

DE L’AMITIÉ

Basat en un conte de Diderot que va inspirar el curt que en el seu moment va realitzar Paulino Viota, aquest migmetratge és un preciós exercici de posada en escena que explica una història d’amor i amistat entre dos homes i una dona. Seguint la gran tradició francesa, entre el cinema de François Truffaut i el de Philippe Garrel, la pel·lícula mira d’esbrinar les raons d’una cosa tan impredictible com són els sentiments.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 2

 

Millor curtmetratge nacional, millor guió i premi del jurat a Aguilar de Campoo | Millor actriu, millor actor i Premi Comunidad de Madrid a Alcine
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Pablo García Canga

Pablo García Canga

(Madrid, 1981) Es va diplomar en Direcció de Cinema a la Fémis de París. A part de director, també ha fet de guionista per a altres curts. També és traductor i crític a diverses revistes especialitzades (Lumière, Détour, SoFilm…).

FILMOGRAFIA

La nuit d'avant (curt, 2019), De l'amitié (curt, 2018), Retrato en dos tiempos (curt, 2014), Pissing Territories (curt, 2012), Para Julia (curt, 2004)

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.