DESPUÉS TAMBIÉN

DESPUÉS TAMBIÉN

En una nit de festa, l’Edu rep la visita del seu ex, l’Àlex, que li comunica que ha resultat positiu a la prova del VIH. Aquella nit, l’Edu no reacciona i segueix ballant.  Amb una càmera enganxada als cossos i atenta als elements més quotidians, Después también recorre el viatge emocional de l’Edu des que decideix fer-se el test fins que assumeix compartir la seva situació. Del dubte i la incomunicació a la seva acceptació, deambulem pels carrers de la ciutat, com ho feia la protagonista de Cléo de 5 à 7, d’Agnès Varda. De la mateixa manera que passava a Estiu 1993, els gestos que poden semblar més corrents són els que permeten fer avançar una història que, de nou, és lluminosa malgrat el seu inici. Tot el film ens prepara per a un final silenciós, íntim i pausat, que deixa clar que la confiança sorgeix quan dues persones s’aproximen.

**Text elaborat pels Joves Programadors Moving Cinema D’A

Sessió gratuïta – Invitacions disponibles a les taquilles del festival el mateix dia de la sessió
Biznaga de Plata al millor actor de curt a Màlaga
Estrena a Catalunya
Amb la presència de la directora

Carla Simón

Carla Simón

(Barcelona, 1986) Es va graduar en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, va estudiar un any a la Universitat de Califòrnia i va acabar a Londres estudiant el Master of Arts a la London Film School. El seu primer film Estiu 1993 (clausura D’A 2017) va ser tot un èxit i va acaparar premis arreu. Alcarràs és el seu segon llargmetratge en desenvolupament, com a part del Torino Film Lab, i ja ha obtingut el premi CNC, la Residència de Cannes, el programa Nipkow i el premi Eurimages al Berlinale Co-Production Market.

FILMOGRAFIA

Después también (curt, 2018), Estiu 1993 (2016, D’A 2017), Las pequeñas cosas (curt, 2015), Lipstick (curt, 2013), Lovers (curt, 2010)