DEUX FILS

DEUX FILS

El cartell, dibuixat per Floc’h, ja ho diu tot. Benoît Poelvoorde té dos fills, però és ell qui apareix caricaturitzat en petit, com si fos el fill de tots dos. Un immadur. És vidu, el seu germà acaba de morir, i des que aquest es va posar malalt, va abandonar en secret la seva consulta de metge per dedicar-se a la literatura, un art en el qual resulta que és un desastre. Vincent Lacoste també té el cor destrossat per una dona, fet que no li impedeix flirtejar amb la professora de llatí (Anaïs Demoustier) del seu germà preadolescent (Mathieu Capella), que contempla els bocins de la seva família amb una barreja de preocupació, desesperació i menyspreu. Tampoc és casualitat que Floc’h hagi dissenyat, entre altres, tres cartells de Woody Allen, el director preferit del jove actor Félix Moati, que debuta en el llarg amb aquesta preciosa comèdia malenconiosa, tan deliciosament divertida com entranyablement commovedora.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic

Félix Moati

Félix Moati

(París, 1990) Actor, guionista i director. El seu primer curt com a director, Après Suzanne (2016), va estar nominat a la Palma d’Or a Canes. Deux Fils és el seu primer llargmetratge.

FILMOGRAFIA

Deux Fils (2018), Après Suzane (curt, 2016)

<3

María Antón Cabot

Premi a la millor pel·lícula de la secció Revoluciones Permanentes del Festival de Sevilla, una pel·lícula sobre l'amor i el sexe adolescents en aquests temps incerts.

17 FOIS CÉCILE CASSARD

Christophe Honoré

Primera pel·lícula de Christophe Honoré, en la qual incorpora tots els seus fetitxes cinèfils, llargament somiats.

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.