DISCO

DISCO

Una noia de 19 anys, fillastra d’un carismàtic pastor evangèlic i campiona mundial de ball en la modalitat disco, comença a rebre una educació més dura i conservadora en el moment en què sembla qüestionar-se la seva fe. Amb aquests elements, la cineasta noruega Jorunn Myklebust Syversen signa un sorprenent coming-of-age sobre la relació entre joves i religió on brilla la interpretació de Josefine Frida Pettersen, coneguda per la sèrie Skam.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Jorunn Myklebust Syversen

Jorunn Myklebust Syversen

(Noruega, 1978) És cineasta, vídeo-artista i fotògrafa. Es va graduar a l’Acadèmia Nacional d’Art i Disseny de Bergen. Els seus treballs han passat per nombroses exposicions i festivals internacionals. Va debutar l’any 2017 amb el llargmetratge amb The Tree Feller (Hoggeren), que va ser doblement nominat als premis de cinema noruec. Disco és el seu segon llarg.

FILMOGRAFIA

Disco (2019), The Tree Feller (Hoggeren) (2017), Crying Man (curt, 2017), Cyrk (curt, 2014), Der dunkle mensch (curt, 2010)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.

LOS LOBOS

Samuel Kishi Leopo

Els nens d'una família immigrada de Mèxic als EUA esperen que la seva mare torni de treballar mentre observen el seu nou i insegur barri des de la finestra i somien poder anar a Disneyland.