DWELLING IN THE FUCHUN MOUNTAINS

DWELLING IN THE FUCHUN MOUNTAINS

El xinès Gu Xiaogang debuta amb una de les pel·lícules més comentades de la temporada, projectada a la Setmana de la Crítica del passat Festival de Canes. Dwelling in the Fuchun Mountains narra la vida d’una família durant un any a la ciutat de Fuyang, al sud-est del país (lloc de naixement del cineasta), i se centra en els problemes de quatre germans per fer-se càrrec de la seva mare, que pateix de demència. Un fresc íntim i imponent amb ecos del cinema de Hou Hsiao-hsien.

Només fins el 5 de maig.

 

Estrena a Espanya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Gu Xiaogang

Gu Xiaogang

(Xina, 1988) Mentre estudiava disseny de moda i màrqueting a la universitat va descobrir el cinema, amb especial interès en el documental. Va debutar amb Planting for Life, documental que s’allunya de les grans urbs del país per parlar d’altres filosofies i maneres de viure a la Xina d’interior, tema en el qual reincideix en el seu primer film de ficció, Dwelling in the Fuchun Mountains.

FILMOGRAFIA

Dwelling in the Fuchun Mountains (2019), Planting for Life (2016)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

ABOU LEILA

Amin Sidi-Boumédine

Un drama psicològic sobre el pes de la violència que va ser una de les sensacions de la Setmana de la Crítica de Canes. Una de les pel·lícules més contundents i hipnòtiques de la temporada.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.