E AGORA? LEMBRA-ME

E AGORA? LEMBRA-ME

Joaquim Pinto, afectat pel VIH i el VHC, inicia un nou tractament experimental a Madrid el mateix dia que el PP de Rajoy guanya les eleccions del 2011. El cineasta portuguès, al costat del seu marit Nuno, enregistra amb la càmera un any d’aquesta teràpia. Des de la intimitat del seu testimoni en primera persona, Pinto apunta assumptes d’abast universal com la sanitat pública, la crisi econòmica, la història del cinema i les múltiples formes de l’amor. Proper sense ser exhibicionista, punyent però mai alliçonador, extraordinari des de la seva normalitat, aquest vídeo-diari que dóna ple sentit al format va arrasar en les llistes del millor de 2013.

* Estrena a Catalunya

Joaquim Pinto

Joaquim Pinto

Responsable del so de films de Manoel de Oliveira, Werner Schroeter o Raoul Ruiz, productor de J.C. Monteiro i director, va rebre el Premi Especial del Jurat a Locarno per E agora? Lembra-me.

FILMOGRAFIA

O novo testamento de Jesus Cristo segundo João (2013), E Agora? Lembra-me (2013), Rabo de peixe (2003), Cidade velha (1999), Moleque de rua (1997), Surfavela (1996)