EL CORAZÓN ROJO

EL CORAZÓN ROJO

Tots els llargs de Marc Ferrer han passat pel D’A: Nos parecía importante (2016), La maldita primavera (2017) i Puta y amada (2018). L’any passat, a més, el cineasta va ser l’encarregat de realitzar el curt del festival. Un idil·li meravellós que, amb El corazón rojo, passa a un nou nivell, ja que el D’A és el teló de fons d’aquesta comèdia sobre les desventures sentimentals d’un grup d’amics. Un conte moral sobre els amors efímers de joventut, entre Truffaut i Hong Sang-soo, amb Louis Garrel com a McGuffin de luxe, l’aparició especial dels Hidrogenesse i l’actuació de Masoniería.

Estrena mundial
Opta a: Premi del públic curt UIC

Marc Ferrer

Marc Ferrer

(Barcelona, 1984) Graduat en Comunicació Audiovisual a la UPF, ha dirigit diversos curtmetratges, entre ells Los últimos románticos. També ha realitzat diversos videoclips per als grups Papa Topo, La Prohibida i Luis Miguélez. Va debutar en el llarg amb Nos parecía importante, que es va estrenar al D’A 2016. Posteriorment ha dirigit dos llargmetratges més, tots ells vistos al D’A.

FILMOGRAFIA

El corazón rojo (migmetratge, 2020), ¿Qué sabemos del asesino? (curt, 2020), Mi odio en tu corazón (curt, 2019), Puta y amada (2018, D'A 2018), La maldita primavera (2017, D'A 2017), Nos parecía importante (2016, D’A 2016)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.