EL INCENDIO

EL INCENDIO

Lucía i Marcelo, una parella d’uns trenta anys, estan a punt d’entrar a l’apartament que acaben de comprar, però l’agent immobiliari retarda el lliurament de les claus. Aquest petit canvi inesperat farà que la parella visqui les seves 24 hores més intenses: discussions, desconfiances, anhels, dubtes, sexe, violència i tendresa irrompen, sense cap ordre aparent, en la fracció d’amor que encara els queda. El director d’El incendio, una de les grans sorpreses de la Berlinale 2015, es postula com un autor precís i sense concessions, deixant que el seu primer llargmetratge de ficció, magníficament interpretat, avanci amb força amb elements més típics d’una trama policíaca que de la història d’una parella. Una radiografia intensa i precisa amb actuacions d’alt voltatge. Estrena a Catalunya

Amb la presència del director.

Guanyadora del premi:

sellito_premi_critica

Juan Schnitman

Juan Schnitman

(Buenos Aires, 1980) Després de graduar-se a la Universidad del Cine, va codirigir, conjuntament amb Santiago Mitre, Alejandro Fadel i Martín Mauregui, El amor (Primera parte), film que es va estrenar a la Setmana de la Crítica de Venècia. El incendio, el seu debut en solitari en el llargmetratge de ficció, va tenir la seva premiere mundial a la passada Berlinale.

FILMOGRAFIA

El incendio (2015), Grande para la ciudad (2007), El Amor (Primera Parte) (2005, codirector), Mi Primera Salida (2005, curt), Yakuza (2002, curt), La Muerte De Ricardo Lee (2001, curt)