EL TRISTE OLOR DE LA CARNE

EL TRISTE OLOR DE LA CARNE

Un home recorre la ciutat, deixa la filla a l’escola, visita prestadors i joiers… És la viva imatge de la crisi, algú l’existència del qual es redueix a intentar aconseguir una mica de diners per continuar amb la seva vida, per poder anar tirant. D’ell no coneixem gairebé res, només la seva imatge filmada per una càmera veloç, en un sol plànol-seqüencia que recorre la pel·lícula amb el ritme vertiginós d’un thriller urbà. Electritzant i hiperrealista, El triste olor de la carne va passar per Karlovy Vary i va obtenir el Premi de la Crítica al darrer Festival de Sevilla, on va deixar sense alè un públic poc acostumat a aquest tipus de desafiaments.

* Estrena a Catalunya

AMB LA PRESÈNCIA DEL DIRECTOR

Cristóbal Arteaga

Cristóbal Arteaga

(Xile) Va estudiar Guió a la Universidad Católica de Chile i va realitzar diversos curtmetratges al seu país natal abans de viatjar a Madrid, on va estudiar Guió i Direcció a l’Instituto del Cine. El 2013 va realitzar El triste olor de la carne, estrenada a Karlovy Vary, projectada al D’A 2014 i guardonada a Sevilla. Ha dirigit cinc llargmetratges amb els quals ha recorregut desenes de festivals.

FILMOGRAFIA

As mortes (2019), La declaración de los objetos (2016, D'A 2017), Ave y nada (2015), Faro sin isla (2013), El triste olor de la carne (2013, D’A 2014)