EL ZOO

EL ZOO

Som en un teatre en el qual es representa un espectacle sobre un reality show. Un grup de concursants i una presentadora es mouen sense parar per l’escenari mentre les angoixes de la competició semblen traslladar-se a les seves pors i ansietats personals. O és a l’inrevés? Potser es tracta d’un reality show recreat com si es tractés d’una obra de teatre. Realitat i ficció es confonen en aquesta pel·lícula sobre la vida i les seves imitacions, sobre les relacions de poder, sobre la condició de l’espectador al segle XXI, potser sobre les nostres pròpies pors de veure i ser vists, els nostres desitjos per relacionar-nos amb els altres i el nostre terror a ser jutjats. De mica en mica tot pren un caire inesperat… Una reflexió sobre el propi cinema com a espectacle i, també, sobre nosaltres mateixos com a espectadors que som d’aquest enorme show en què s’ha convertit el món.

Sessió Teatre CCCB – Meet the Directors by

Estrena a Catalunya
Amb la presència de la directora
Opta a: Premi del públic Premi Open ECAM Premi Movistar+ D'A

Gemma Blasco

Gemma Blasco

(Barcelona, 1993) Es va graduar en Direcció i Guió a l’escola Bande à Part. El seu curtmetratge Jauría es va estrenar el 2018 al Festival de Málaga. Posteriorment ha passat per Abycine, Alcine i Xixón, entre d’altres. Va rebre el premi a la millor direcció SGAE-Nova Autoría del Festival de Sitges. Actualment treballa en el seu segon llargmetratge.

FILMOGRAFIA

El Zoo (2018), Jauría (curt, 2018), La Mujer del Escaparate (curt 2017), Formas de Jugar (curt, 2015)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.